neljapäev, 12. aprill 2012

Citron, jälle...

Veel üks Citron, kolmas. Seekord emale sünnipäevaks. Leidsin Lianni poest sügisel ühe uue lõnga Katia Darling ja värvivalikust just selle, mis võiks emale kõige rohkem meeldida. Lõng on vaatamata suurele polüamiidi sisaldusele päris mõnus, soojuse annab 60% meriinot. Kududa oli ka hea.


Muidugi nagu Citron ikka, lõpuks tüütavad need pikad read ikka korralikult ära. Kuid see on suhteliselt ainuke sallimuster, kus lõnga värvidemäng ilusti esile tuleb. Kui teinekord satub veel ette mõni värviline sallilõng, kooksin vast ikka ja jälle Citroni. Selle mustri juures on veel hea see, et sall jääb poolringi kujuline, mingit teravat salli tippu tahapoole rippuma ei jää. Aga see on minu tagasihoidlik arvamus.


Seda salli kududes sain omal nahal tunda ka lõnga partiide väga suurt erinevust. Nimelt ostsin alguses vaid kolm tokki, hilisemad kaks tokki olid teisest partiist ja täiesti teiste värvidega. Ülalolevalt pildilt saab vast veidi aimu, et salli alumise osa värvid on võrreldes ülejäänuga ikka väga tuhmid. Kui olla positiivne, siis on see kõigest sall mitte kampsun, kust värvierinevused paistaksid palju paremini silma.

Sall tuli ka piisavalt suur, et mahub kenasti ümber õlgade.


Lõng: Katia Darling, 50g/190m, 60% meriinovilla ja 40% polüamiidi, toon nr 205. Pärit Liannist. Kulus 5 tokki.
Vardad: 3,5mm

Pildid tegi ja töötles Krõõt. Aitäh!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar