teisipäev, 4. jaanuar 2011

Valge vaht

Blogi kõige esimeses postituses kirjutasin oma teisest Haapsalu sallist, mis oli tol hetkel alles varrastel. Nüüd on ta siis lõpuks valmis. Aega läks väga kaua, kuna puudus usk sellesse lõnga. Valge Titan Wool Merinos Extra on küll ilus, aga tundus väga ludu ja halvasti vormi hoidev. Siiski oli suur tahtmine teada saada, mis sellest kõigest kord välja tuleb.
Parim viis kudumeid valmis saada, on seada endale pooleldi reaalne, pooleldi ulmeline tähtaeg. Ebareaalne tundus kududa üks äärepitsi riba pooleteise päevaga, aga hakkama sain.
Lisaks kõigele suutis lõng mind lõpus üllatada - lõng venis palju ja nii sain oodatust veidi suurema tulemuse. Venitus andiski sallile uue elu, inetust pardipojast sirgus imeilus valge luik.


Ei peagi vist mainima, et valmis Haapsalu salli on väga raske ära kinkida. Lõppude lõpuks on nad kõik ikkagi ääretult kaunid.


Siin on äärepits paremini näha. Ääre juures võlub mind miskipärast õhksilmuste katkematu rida.

Sall läks kingituseks ühele kallile vanaemale.

Lõng: Titan Wool Merinos Extra, 100% meriinovill. Tokis 100g/1400m. Pärit Liannist.
Vardad: 3mm ja 4mm
Põhimuster: "Maailma ilusaim sallikiri" Haapsalu salli raamatust
Ääremuster: Haapsalu salli raamatust
Suurus: 73*173cm
Kaal: 66,16g

5 kommentaari:

  1. Väga ilusa salli oled kudunud! Ma pole senini aru saanud, miks seda "maailma ilusamaks sallikirjaks" nimetatakse, aga Sinu salli puhul saan ilust aru küll.

    VastaKustuta
  2. Aina imetlen Haapsalu salle! Ja kadestan ka veidi ;)

    VastaKustuta
  3. Fantastiliselt ilus sall! Ma kadestan palju, peaaegu roheline :D See sallikiri on minu meelest samuti väga kaunis.

    VastaKustuta
  4. Tänan teid ilusate kommentaaride eest! Selle salli puhul veendusin tõesti, et koleda mustriga haapsalu salli ei ole olemas.

    VastaKustuta