kolmapäev, 26. märts 2014

Aidez

Väga mõnus kampsun! Eriti veel sellises olukorras, kus ei tahaks oma suure kõhuga kampsunit välja venitada :). Mõttes oli selline eest lahtine kudum juba ammu - Ravelry's on see päris populaarne muster ja ka üks minu suurtest lemmikutest Knitted Bliss kudus seda juba päris kaua aega tagasi.


Kui nüüd päris aus olla, siis see kudumine väga kergelt ei läinud. Seljaosa äärmised väikesed palmikud valmistasid suurt peavalu. Läks vist ligi tunnike, enne kui päris täpselt aru sain, kuidas neid teha. Abiks olid kõik Ravelry projektid, Youtube'i videod jne. Kui nipile pihta sain, läks palju libedamalt.

Varrukate ja raglaanikahandustega oli paljudel teistel Ravelry põhjal probleeme. Varrukad tulid ka mul kitsad, raglaani tegin nimme veidi pikema kui juhendis ette nähtud. Seljas istub hästi, aga nüüd pildilt vaadates see eriti ilus küll ei ole. Siiski on kandmismugavus tähtsam.

Kuna kudusin suhteliselt suurte varrastega 5mm, siis varrukad venisid pärast pesu nii pikaks, et soonikuosa sain täitsa topelt tagasi keerata.

Kes veel siiani pole suurepärast Drops Nepali katsetanud, siis midagi muud peale kiitvate sõnade ei oskagi öelda. Lõng on supersoe, peale tihedat kandmist erilisi kulumise märke pole. Hea kududa!


Veidi detailide pilte:

 seljaosa palmikud

esiosa

varruka palmikud

küljepealt ka

Lõng: Drops Nepal nr 2923 (kuldkollane). 50g/75m. 65%vill, 35% alpaka. Kulus 625g ehk 12,5 tokki.
Vardad: 5mm põhiosa, 4mm soonik
Muster: Aidez by Cirilia Rosa. Link Ravelry's

Pildid tegi Marko. Aitäh!!!


4 kommentaari: