neljapäev, 23. jaanuar 2020

Lilla kampsun

See kampsun on juba päris mitu aastat olnud tihedas kasutuses. Pildile sai alles nüüd, et ikka märk maas oleks, et kunagi sellist asja kudunud olen :)

Päris pika osa oma elust on see kamspun olnud lasteaias õueskäimiseks kombeka all. Selline mõnusalt õhuke ja parajalt soe. Tookord vaatasin oma lõngavarusid ja tundus olevat paras kogus selle kampsuni jaoks. Kuna hiljem tuli välja, et kampsun on ikka veel heas korras, aga varrukad lühikesed, siis tuli neile tükk otsa kududa - lõngapartiid olid aga täiesti erinevad ja seetõttu on varrukaotsad ka hoopis teist värvi, õnneks pildilt ei paista :) Ja kuna see pidi olema ainult kombeka all kantav kampsun, mitte igapäevane koolikampsun, nagu ta praegu on, siis ei pööranud lõngapartiide erinevustele mingit tähelepanu, selgus, et ka passeosa on hoopis teist värvi. Ikka juhtub, eks järgmine kord olen targem :)


Lõngaks on ikka Drops, sedakorda BabyAlpacaSilk. Väga mõnus kududa, väga hästi peab vastu. Kasutasin vardaid 2,5mm ja seetõttu pole kampsun pärast pesu ka üldse veninud.


Nööbid sai kunagi ammu tellitud eBayst, mõnusad värvilised :)

Mustri idee on Garnstudio lehelt - Avery, Drops 113-17. Õnneks sain passeosas kasutada suuremalt jaolt lapsele naiste mustrit, selles antud kasvatusi-kahandusi. Kehaosas on veel ka õhksilmused, et veidi põnevam oleks.





Lõng: Drops BabyAlpaca Silk, 50g/167m. Kulus 270g, värvitoon nr 4088
Vardad: 2,5mm
Muster: Avery, Drops 113-17
Kampsun on kootud 7aastasele tüdrukule, pikkusega u 130cm.

2 kommentaari:

  1. Tere! Vaatan Teie väga ilusaid kudumeid ja näen, et kasutate ka palju Dropsi lõngasid. Ja kohe küsimus: ega Te pole kasutanud Drops Alpaca nisukollast lõnga (nr.2110) ja äkki on seda veidi (umbes 20 g) järel? Mul nimelt tuli veidi puudu, tellisin kogemata valesti.
    Oleksin väga tänulik.
    Niina

    VastaKustuta
  2. If you're trying to lose weight then you have to get on this totally brand new custom keto meal plan diet.

    To design this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and chefs have joined together to develop keto meal plans that are useful, decent, cost-efficient, and enjoyable.

    From their grand opening in early 2019, 100's of individuals have already remodeled their body and well-being with the benefits a good keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones given by the keto meal plan diet.

    VastaKustuta