laupäev, 12. veebruar 2011

Kampsun ja hoodie-scarf

Siin on pika ja raske vaevaga valminud kingitus kõige kallimale. Kudumise tegi raskeks kasutatud tehnika - intarsia. Niimoodi on saadud mustad palmikud küllusliku punase vahele. Korraga tuli keerutada viite lõngakera ja need kippusid aeg-ajalt ikka korralikult segamini minema.


Kududa oli iseenesest mõnus, kuna meeles mõlkus teadmine, et kõige kallim saab külmal talveilmal sooja kampsuni selga tõmmata.


Üks keerulisemaid asju kampsuni juures oli kaeluse kudumine. See tuli kolm korda ümber teha, lõpuks sai rahuldavalt istuma






Lõng: Novita 7 veljestä punane nr 549 (kulus umbes 3 tokki) ja must nr 099 (kulus umbes 2 tokki).
Vardad: 4mm
Idee: Novita talv 2009, mudel nr 45. Ravelry's.




Järgmisena esitlen vennale tehtud hoodie-scarf'i. Maakeeles öelduna on see siis kapuutsiga sall - kapuutsi mõlemasse otsa on kootud 1,2 meetrit salli. Kokku siis 2,4 meetrit. Selline tegumood on väga mugav, kuna vajadusel saab lihtsalt kapuutsi peast ära lükata ja ei pea muretsema mütsi kadumise pärast.
Kapuuts on kootud pea kuju järgivalt, ei teinud nö tuti riputamise kohta. Salli sisse ja kapuutsi äärde kudusin palmikud, soe ja moekas.

Lõng: Novita 7 veljestä hall nr 043. Kulus umbes 5 tokki. Kudusin kahekordselt.
Vardad: 6 ja 7mm
Idee: erinevaid hoodie-scarf'e uurides tekkis oma idee.

Lõpetuseks üks niisama armas pilt:)

Pildid tegi ja töötles Andri. Aitäh!

3 kommentaari:

  1. Väga mõnusad kudumid! Hoodie sobib vennale superhästi! Samuti meeldib mulle kampsuni kaelus - väga huvitav lahendus.

    VastaKustuta
  2. Väga uhke kampsun! Puna-must lahendus sobib hästi, kaelus meeldib väga!
    Hoodie on väga lahe!

    VastaKustuta
  3. Oh, kui minu teinepool näeks seda punast kampsunit ... peaksin küll kohe poodi punase lõnga järgi jooksma. Ja kapuuts-sall on põnev, sobib ka nii hästi. Ja fotod muidugi, armsad olete!

    VastaKustuta